tnt express, start bouw

1 oktober 2014

TNT breidt zijn Europese netwerk uit met de bouw van een nieuw internationaal depot in Eindhoven. Onlangs werd een huurovereenkomst gesloten voor een nieuw te bouwen faciliteit aan de Achtseweg Noord 17 in Eindhoven. Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van totaal 7.500m².

Pakketvervoerder TNT investeert flink in zijn Europese netwerk om de operationele efficiëntie en het niveau van de logistieke dienstverlening te verbeteren.

Door te werken met een bouwonderneming die eigenaar is van de kavel en daarnaast het distributiecentrum in belegging neemt, heeft TNT een grote mate van zekerheid gekregen met betrekking tot een tijdige oplevering en een aanspreekpunt gedurende het bouwtraject.

Naar verwachting zal het depot in juni 2015 worden opgeleverd. Het nieuwe pand krijgt volgens TNT de beschikking over moderne sorteer- en laadinfrastructuur en beschikt na oplevering over 99 docks voor bestelbusjes en vrachtwagens. Het nieuwe onderkomen moet de productiviteit, capaciteit en arbeidsomstandigheden van de 250 medewerkers op de site verbeteren.